Goede publiciteit begint bij een goed verhaal

Een goed verhaal? Dat wordt opgepikt, gepubliceerd en gedeeld. En om dat te bereiken, heb je niet alleen een scherpe pen nodig. Om jouw nieuws succesvol te laten landen, heb je iemand nodig die bekend is met het medialandschap. Iemand die weet hoe een redacteur denkt en meters heeft gemaakt in de wereld van PR en journalistiek. Iemand die precies weet wat er in jouw persbericht moet komen te staan om die redacteur nieuwsgierig te maken.

persbureau earned media
persbureau earned media

Earned media: laat dat maar aan Prrrrrrrr over

Prrrrrrrr helpt met het verkondigen van jouw boodschap, nieuws of visie. Daarbij zetten we in op free publicity of - in marketingtermen - earned media. Van strategie en concept tot uitvoering: wij nemen het PR-traject voor je uit handen. Wat we onder meer doen? We schrijven persberichten, maken een custom medialijst met relevante perscontacten en onderhouden na verzending contact met redacteuren. Daar houdt ons werk overigens niet op. We creëren ook mediakits en Q&A’s met mogelijke vragen van journalisten. Liever zelf doen? Een training persberichten schrijven, geven we met liefde.

Wanneer schakel je Prrrrrrrr in?

Politieke ontwikkelingen, cultuurnieuws, 112-berichten, maatschappelijke verhalen of achtergrondportretten: we hebben van uiteenlopende onderwerpen verslag gedaan in ons vorige leven als journalist. Zowel op papier als online hebben we onze strepen verdiend. Breed inzetbaar zijn we dus zeker.

Waar onze harten pas echt sneller van gaan kloppen? Hightech. Techniek. Software. Technologie. Ben je op zoek naar een PR-bureau dat deze wereld op haar duimpje kent en thuis is in complexe materie? Je bent slechts 1 klik verwijderd van een tof oriënterend gesprek.

‘Publicity that makes you prrrrrrrr’